Formació

Internet ens està obligant a professionals i empreses a reinventar-nos. Estudio l’impacte de les tecnologies digitals en les diferents àrees d’una organització i dono eines, recursos, metodologies i exemples pràctics que ajudin a les persones a ser més competitives i els capaciti per fer evolucionar els seus projectes.

M’agrada molt compartir coneixement. A cada classe que imparteixo aprenc coses noves i per mi és un honor que hi hagi persones que vulguin compartir una estona amb mi aprenent coses. Actualment, col·laboro de forma regular amb el Tecnocampus de Mataró i amb la Diputació de Barcelona i participo en tallers i cursos a diferents organitzacions i institucions.

Curs de Màrqueting Digital

Curs de Màrqueting Digital

He creat una metodologia de 20 hores dirigida a emprenedors, gerents i responsables de màrqueting de PIMEs amb l’objectiu de capacitar-los per desenvolupar un pla de màrqueting digital per la seva empresa.

Tallers

Tallers

Faig tallers de 3 a 8 hores de duració de temàtiques relacionades amb entorns digitals i empresa. L’objectiu és sempre capacitar al treballador amb metodologies clares i eines útils que permetin millorar la seva feina.

In-Company

In-Company

Organitzo sessions personalitzades a empreses; normalment són sessions d’un o dos matins on parlem de metodologies de treball i eines digitals que ajuden als treballadors a ser més productius.

Ponències

Ponències

He participat en diferents esdeveniments en els darrers anys. Vaig ser el responsable de l’organització de 3 edicions de les Jornades Euroecom durant la meva a etapa a ACCIO, en les quals vaig participar com a presentador i moderador.

Tecnocampus Mataró

Tecnocampus Mataró

Faig dos tallers dirigits a emprenedors en marc del programa d’alt rendiment Inooemprèn, que té com a objectius l’estimulació, captació i posada en marxa de projectes de gran projecció i valor afegit.

Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

Formo part del recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona. Organitzo dos tallers que es composen de 7 hores de sessions en grup dividides en 2 dies i 3 sessions individuals amb cadascun dels assistents.