Serveis

Treballo amb empreses i professionals que volen millorar la seva presència en mitjans digitals. Ajudo a definir l’estratègia digital per aconseguir ser més competitius i generar noves oportunitats de negoci. Definim accions personalitzades, mesurables i realistes adaptades als recursos de cada empresa. M’agrada treballar per petites i mitjanes empreses i professionals emprenedors, motivats, treballadors, amb ganes d’aprendre i fer coses noves.

Pla de Màrqueting Digital

Pla de Màrqueting Digital

Reps poques visites al teu web? Un dels objectius principals del vostra web ha de ser generar noves oportunitats de negoci i per aconseguir-ho han d’arribar primer visites de potencials clients. Us puc ajudar a desenvolupar un pla d’acció precís, estudiant els objectius, les audiències i els mercats, per arribar al vostre públic objectiu.

Social Media Plan

Social Media Plan

A l’empresa voleu fer coses a les xarxes socials però no sabeu ben bé què i com? Les xarxes socials s’han convertit en un canal extraordinari per aconseguir tenir un relació molt més directe amb les persones que rodegen la vostra empresa: clients potencials i actuals, proveïdors, distribuïdors, treballadors, etc.

Identitat Digital

Identitat Digital

Vols potenciar el teu perfil professional a través de les xarxes socials? Us puc ajudar a crear una identitat digital professional, seleccionant els espais més adequats, creant perfils rellevants, pautes d’interacció i mecanismes de monitorització de la vostra reputació online.

Definició Web

Definició Web

Has de fer una web nova? Internet evoluciona molt ràpid i les vostres webs han de canviar per adaptar-se. Per exemple fa uns anys no era gaire important si la vostra web es veia bé a través del mòbil, avui en dia és essencial. La vostra web ha d’estar viva, en constant evolució i amb contingut actualitzat.

Màrqueting Internacional

Màrqueting Internacional

La teva empresa s’està internacionalitzant i vols fer coses a Internet que ajudin a generar negoci en els mercats objectius? Us puc ajudar a definir el vostre pla de màrqueting digital internacional. Tindrem molt present els recursos disponibles i alinearem el pla de màrqueting digital amb les accions per la internacionalització que s’estiguin duent a terme en altres canals.

Diagnosi i Panell de Control

Diagnosi i Panell de Control

Esteu fent accions de màrqueting digital però no sabeu si són les més adequades i com mesurar el seu impacte? Puc treballar amb vosaltres estudiant el vostre pla d’acció actual, veient si les accions que dueu a terme són les més adequades en funció dels vostres objectius generals i els vostres clients potencials.