Hola, sóc en Carles Revilla

Acompanyo a empreses en la seva incursió a Internet per aconseguir generar oportunitats de negoci i guanyar competitivitat en aquest entorn tant dinàmic.

Us puc ajudar a definir estratègies i accions que siguin eficients, realistes i mesurables buscant el màxim rendiment dels recursos disponibles. M’agrada aprendre, compartir i créixer amb les persones que treballo en cada projecte. Trobarem fórmules per crear experiències digitals eficaces,  dirigides  a la vostra audiència i alineades amb els vostres objectius empresarials.

Sóc assessor pels programes de creixement empresarial d’ACCIO en l’àmbit de màrqueting digital i del Programa Iniciació a l’exportació, executat per les Cambres de Comerç catalanes i entitats com Pimec, Amec o Cecot.

Participo com a ponent regularment en seminaris i cursos d’estratègia digital, mitjans socials i internacionalització. Sóc formador en el Programa Innoemprèn del Tecnocampus de Mataró i formo part del Recull de d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona.

Si voleu conèixer una mica la meva trajectòria us la explico a continuació…

Època universitaria

Universitat Pompeu Fabra

2002

Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI) International Trade

Johannes Kepler Universität Linz

2004

International Business and Marketing

Universitat Pompeu Fabra

2005

Business Science Economics and Business

Vaig estudiar el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a la Pompeu Fabra (ESCI), adquirint uns coneixements ara em permeten entendre els processos d’internacionalització de les empreses i m’ajuden a  tenir una visió del màrqueting orientada a resultats empresarials.

Quan vaig acabar vaig decidir ampliar els meus estudis iniciant la Diplomatura en Ciències Empresarials també a la Pompeu Fabra, compaginant el primer any amb una de les meves passions, la muntanya; vaig començar la diplomatura a l’hora que treballava la temporada d’hivern a l’estació d’esquí de Boi Taüll. El segon curs vaig aconseguir una altra de les meves fites, estudiar a l’estranger.

Vaig tenir el privilegi de fer un any a la Universitat Johannes de Kepler de Linz, a Àustria concentrant-me en assignatures de màrqueting  i estudiant idiomes. Estudiar i viure fora em va canviar la perspectiva amb la que veia el món enriquint-te molt més enllà dels coneixements acadèmics. Després d’aquesta etapa vaig marxar uns mesos a viure a Estats Units, a Akron, a l’Estat d’Ohio.

Inicis professionals

Vaig començar en el món empresarial col·laborant amb el COPCA (Consorci de Promoció Comercial de Catalunya) com tècnic en un dels programes d’assessorament a la internacionalització, acompanyant un assessor sènior durant 1 any executant tasques dels departaments d’exportació per 4 empreses de diferents sectors. Va ser un aprenentatge intensiu excel·lent ja que vaig viure la realitat de 4 empreses amb cultures, equips, productes i estratègies totalment diferents i sota la direcció d’un expert amb una enorme experiència en el món de la consultoria estratègica  i la internacionalització. L’any següent vaig treballar en el desenvolupament dels departaments d’exportació de dues empreses (Grup Vall i Productos Delta) participant en la investigació del mercats, el màrqueting internacional i la planificació i execució d’una missió comercial a Romania, entre d’altres.

 

ACCIO-Generalitat de Catalunya

Al setembre de  2007 vaig entrar a treballar a ACCIÓ. La meva missió fou dissenyar, gestionar i avaluar els serveis de l’organització per la integració dels mitjans digitals en els processos d’internacionalització de les empreses catalanes. Durant els quasi 5 anys a ACCIO vaig assessorar i participar en més de 300 projectes de màrqueting digital per empreses catalanes; vaig organitzar més de 50 esdeveniments en els camps de l’estratègia digital i la internacionalització i vaig treballar en la creació de noves polítiques i serveis pel desenvolupament internacional de pimes catalanes. Formar part de l’equip d’ACCIO ha estat un privilegi; em va permetre conèixer  la realitat de les petites i mitjanes empreses catalanes i els reptes a l’hora d’implementar un pla de màrqueting digital.

anys

Anys a ACCIO

plans

Plans de màrqueting digital

esdeveniments

Esdeveniments organitzats

Cooperació Internacional

Treballant a ACCIO vaig tenir l’oportunitat de participar en dos projectes de Cooperació Internacional amb l’objectiu d’accelerar el desenvolupament econòmic en diferents regions del món. Vaig col·laborar amb entitats i empreses de 13 països com Marroc, Síria, Líban, Suècia, Letònia, Lituània o Grècia compartint coneixements  per fomentar la incorporació de les empreses en entorns digitals i millorar l’efectivitat de polítiques i instruments de creixement empresarial. Aquests projectes s’emmarcaven dins els programes Invest in Med, finançat per la Unió Europea, i Interreg IVC, amb finançament del Fons de Desenvolupament Regional Europeu.

Interreg IVC
Invest in Med

Parlem? Contacta’m!